Característiques: el port esportiu disposa de 220 punts d’amarratge en la seva majoria dissenyats per eslores entre 6 i 8 m. Compta també amb 50 amarratges de 10 m., 28 amarradors per a embarcacions de fins a 12 m., 7 amarratges de 15 m. i un de 18 m., que és l’eslora màxima.

Bocana: El port té una orientació N/S i compta amb una bocana d’accés orientada a Ponent, amb un calat entre 3 i 5 m assegurats i mantinguts mitjançant draga pròpia.

Serveis propis: rampa per a motos i embarcacions mitjanes, Grua de 8 Tn, servei de carburant, aigua corrent, subministrament elèctric, cabines per pertrets, embarcacions de salvament, estació meteorològica, ràdio VHF canal 9, megafonia, PK per a vehicles, remolcs i embarcacions, zona d’avarada, cafeteria, restaurant, terrasses, dutxes, WC, servei vigilància, Escola de Vela,  evacuació d’aigües brutes i lubricants, cartografia nàutica, farmaciola, correu i taxis.

COMBUSTIBLE: els recordem que al sortidor només es pot fer el pagament amb targeta de crèdit.

Aparcament: Al port hi ha places d’aparcament (preu segons tarifa vigent) per als usuaris del port siguin o no socis.

Serveis a les rodalies: a menys de 300 m disposa d’entitats bancàries, bugaderia, hostaleria variada, alimentació, etc.

TARIFES LLOGER AMARRATGE: Feu clic per llegir les tarifes corresponents a l’any 2022.

Descripció i història: El Port de Coma-ruga va ser construït l’any 1976 i és gestionat pel Club Nàutic d’aquesta localitat. Tot i que és un port petit, disposa de tots els serveis i comoditats de qualsevol port de nivell. L’any 2015, després de deu anys d’incertesa en els quals no se sabia quin tipus de port volia l’administració, havent-hi hagut diversos avantprojectes, i havent concursat en dos licitacions, ens atorguen una nova concessió per un termini aproximat de vint anys, per reformar i explotar les instal·lacions portuàries.

Una de les característiques més originals del nostre port és la seva condició peninsular, a la que s’accedeix a través d’una carretera construïda sobra la sorra, la qual, una vegada finalitzades les obres, rodejarà el port per la zona de llevant fins arribar al moll sud, on esta situat l’aparcament i la majoria d’amarradors. A l’antic moll central se li fa un pas per comunicar les antigues zones de llevant amb ponent, a fi d’accedir les embarcacions a la bocana de ponent. El moll central, que ja no serà d’accés al port, es divideix en dues dàrsenes, la de llevant i la de ponent. En la de llevant hi haurà dues passarel·les, que sortiran del moll sud, en direcció Nord, i en la de Ponent hi ha el varador, la rampa i la benzinera.

Premeu damunt les imatges per ampliar:

Serveis Port C.N.CO.

Serveis Port C.N.CO.

Carta Nàutica de Cap Nao a Barcelona

Carta Nàutica de Cap Nao a Barcelona

Comparteix aquesta pàgina

More...