El Club Nàutic de Coma-ruga és una entitat privada constituïda el març de 1970. Te com objectiu el foment i la pràctica d’esports nàutics, principalment la vela i por això està afiliat a la Federació Catalana de Vela (F.C.V.). El domicili social es troba en el Port Esportiu a Coma-ruga, dins del terme municipal de El Vendrell (Tarragona).

El Club Nàutic de Coma-ruga te diversos tipus de socis: socis d’honor, socis fundadors, socis de número, socis juvenils, socis esportius i socis transeünts. Els requisits per ser admesos com soci de qualsevol modalitat, son: omplir una sol·licitud i ser admès per la Junta Directiva.

El Club Nàutic de Coma-ruga es regeix pels estatuts aixins com pel reglament general de règim interior. Des de 1975 el Club ostenta l’explotació del Port Esportiu de Coma-ruga, el qual també posseeix el seu propi reglament. El Nou Port, tindrà un nombre total de 220 amarradors, alguns d’ells en règim de lloguer per transeünts.

Port actual

A la Secció Esportiva tenim l’Escola de Vela, el Club de Vela, Pesca esportiva, la Secció de Creuers, el Centre d’Immersió i l’Acadèmia Nàutica.

Dins de l’Escola de Vela estan reconegudes les classes: optimist, làser, làser radial, làser 4.7 i RS Tera, a més a més d’embarcacions tipus Raquero i Ludic utilitzades en els cursets amb tripulació col·lectiva a nivell bateig de mar per alumnes infantils o minusvàlids.

El Club Nàutic de Coma-ruga està sent designat des de fa ja alguns anys com centre d’entrenament hivernal per les diferents classes d’embarcacions dins del programa desenvolupat per la Federació Catalana de Vela (F.C.V.), per poder inscriure’s, el regatista ha de disposar de llicència i del carnet de la classe corresponent.

Per altre banda, el Club Nàutic de Coma-ruga es organitzador de regates d’àmbit local i regional.

Una altra secció del Club dins de l’àrea esportiva és el “Club de Vela” que ofereix un servei de lloguer d’embarcacions amb o sense monitor depenent de les necessitats.

S’organitzen periòdicament sortides de pesca en les modalitats de fondo, curricà, tinta i d’altura, a més a més de múltiples actes socials com regates, dinars, sopars, etc. aprofitant les instal·lacions del local social i la terrassa, des d’on es gaudeix del mar, del sol i la lluna.

Comparteix aquesta pàgina

More...