Escola de Vela al CNCO
 

La navegació, junt amb les activitats aquàtiques, ens proporcionen grans sensacions i una gratificant experiència que ens acompanyarà a les nostres vides, ens fan créixer com a persones i a estimar el nostre entorn i el medi natural marítim.

La nostre filosofia i objectiu principal, es donar a conèixer al màxim de persones possible el nostre entorn i fomentar el respecte per el medi ambient, mitjançant la pràctica de la vela i les activitats aquàtiques.

L’Escola es troba ubicada a la Base Nàutica del club Nàutic de Coma-Ruga, just a l’entrada del Port de Coma-Ruga, i es un lloc privilegiat per la facilitat d’accés i la protecció que ens ofereix el propi Port. A la nostre Base Nàutica pots aprendre i practicar diverses activitats com Paddlesurf, surf, Caiac, windsurf, Catamarà i vela lleugera en diferents modalitats, com som el Optimist, RS Feva / Tera, Laser, etc.

També realitzem sortides en veler per a grups i famílies, on podràs descobrir la reserva natural de Masia Blanca i conèixer l’entorn del nostre municipi des de el mar. Us espèrem!

 
 

EL NOSTRE EQUIP

Xavier Vives
Director Escola de Vela
Alexis Fernández
Coordinador Escola de Vela
Elvira Pardo
Tècnic Instructor T1
Emma Romero (Tèncic instructor de vela)
Emma Romero
Tècnic Instructor T1
Berta Torres
Tècnic de Lleure
Gerard Urgell(Tèncic instructor de vela)
Gerard Urgell
Tècnic Instructor T1
Pol Bassols
Tècnic Instructor de Surf T1
 
 
 
 
 
 
 

ACTIVITATS TEMPORADA 21-22

ESCOLA D’ESTIU C.N.CO

Feu click a la imatge per descarregar-vos el formulari d’inscripció

Un altre cop, aquest estiu, els nostres nens i nens necessiten gaudir de l’aire lliure tot practicant un esport segur, i passar bons moment amb els companys. Nosaltres us oferim la possibilitat de realitzar-ho amb un Casal d’Estiu que cumpleix amb totes les mesures i normatives vigents per garantitzar la seguretat dels nostres infants.

Els Casal està pensat per nens de entre 5 i 16 anys, agrupats per edats i es realitzarà de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores des del dia 27 de juny al 9 de setembre. Les activitats que realitzarem son: Vela, Paddlesurf, windsurf, kaiak e introducció al surf.

Feu la vostre reserva mitjançant el nostre full d’inscripció .

També podeu fer les vostres reserves a la nostre Base Nàutica, just a l’entrada del Port, a les nostres oficines en horari de matí, trucant als telèfons del Club 977.68.01.20 / 648 80 75 20 o al email escoladevela@clubnautic.com.

Podeu consultar els cursos i preus en el següent quadre:

Proveu les nostres activitats en Familia! Són ideals per Gaudir tots plegats d’una experiència nàutica a l’aire lliure apte per totes les edats.

Cursos Estiu al CNCO

Embarcacions:

Embarcacions al CNCO
Cursos Hivern al CNCO
Vela Escolar al CNCO
Grups i Empreses al CNCO

Comparteix aquesta pàgina

More...